fbpx

Cele mai de preț 10 lucruri pe care banii le pot cumpăra

1. Libertatea de a nu da socoteală nimănui pentru viața ta și deciziile tale. Să poți să alegi cum preferi să îți petreci ziua, exclusiv bazat pe ceea ce te motivează și inspiră.

2. Puterea de a schimba radical în bine viața cuiva drag, sau pur și simplu a unui necunoscut care îți atinge sufletul.

3. Posibilitatea de a avea acces la orice om de pe lumea asta, pentru a învăța de la el, a lua un prânz sau o cină cu el, a colabora cu el.

4. Șansa de a acumula accelerat cunoaștere, pregătire, sănătate, în programe personalizate, cu cei mai buni experți ai lumii.

5. Un asistent / o asistentă personal(ă) de super-top este ceva care valorează greutatea sa în aur și îți poate impacta dramatic viața. Degeaba ai tone de bani dacă tot în capul tău rămân tot felul de sarcini sâcâitoare. Banii te pot ajuta să gasești persoana potrivită.

6. Să ai parte de experiențe unice, în locații exclusiviste, exotice, sau pur și simplu pline de energie, adrenalină, unicitate. De la a te plimba pe Amazon într-o luntre, la a călători cu balonul în jurul lumii, de la a avea o insulă exotică doar pentru tine sau chiar pe numele tău, la a lua masa sub ocean, înconjurat de pești, sau a călători în afara atmosferei pământului și a gravitației.

7. Posibilitatea de a transforma (aproape) orice problemă a vieții într-o simplă cheltuială.

8. Să poți iniția și finanța proiecte care să schimbe mersul societății sau chiar al omenirii.

9. Să fii tratat cu admirație și respect de către oricine, să te simți un rege, planeta întreagă fiind propriul tău regat. Nu ai nevoie de coroană sau sceptru, doar de un simplu card bancar.

10. Să nu mai muncești nici o zi din viața ta, dar să fii cel mai activ om din lume, făcând doar ceea ce te inspiră, pasionează, încarcă. Fiecare zi să fie o bucurie și o sărbătoare a vieții.

Tu, dacă ai avea oricâți bani, care ar fi cel mai semnificativ și de impact lucru pe care l-ai face cu ei?

RA, fondator School of Light (SOL)
schooloflight.ro