fbpx

10 Alegeri care te vor duce de unde ești acolo unde vrei să fii

1. Decide unde vrei să ajungi. Decide tu cu tine. Toată viața ta de acum reprezintă decizii pe care le-ai luat despre ce ți-ai imaginat că vor alții de la tine, oricine ar fi acei ”alții”. Uneori se poate reduce la un singur om. Recunoaște în spatele alegerilor capitale din viața ta, cât a fost alegerea ta, și cât a fost ce a vrut sau ți-ai imaginat că vrea un alt om.

2. Asumă-ți responsabilitatea pentru cine ești și cum arată viața ta de acum. Ea reprezintă rezultatul alegerilor tale trecute. Asumă-ți și integrează pe deplin. Chiar dacă ești pe fundul Gropii Marianelor (cel mai adând loc din lume) și vrei să ajungi pe Everest, asumă-ți asta, complet, total. Întotdeauna trebuie să pleci de undeva. Oricare ar fi acel loc, asumă-l.

3. Decide cine ai nevoie să devii pentru a ajunge acolo unde trebuie să fii. Transformarea interioară precede manifestarea fizică și materializarea obiectivelor. Trebuie să ai un mindset de campion, înainte de a ajunge unul.

4. Compară obiceiurile vieții tale de acum, cu obiceiurile omului care ai nevoie să devii, pentru a ajunge acolo unde vrei să ajungi. 95% din tot ce realizezi în viață constă în rutinele și obiceiurile pe care ți le creezi. Fii pregătit să renunți, după un program clar stabilit, la obiceiurile contra-productive pentru scopul tău, și să le înlocuiești cu cele productive.

5. Iartă total și complet pe toți cei care te-au rănit în viață și dă-le drumul din viața ta. Sunt pietre de moară care te trag în jos. Și mai presus de orice, principalul om pe care trebuie să-l ierți ești chiar tu. Viața ta de acum este o pedeapsă pe care ți-o autoadministrezi pentru că la nivel subconștient nu îți poți ierta unele alegeri și greșeli. În momentul în care vei înțelege că chiar tu este cel care te autopedepsești prin viața pe care o ai, și vei decide că e timpul să închizi acest capitol al vieții tale, viața ta va face un shift.

6. Învață să îți cureți toate programele karmice, toate credințele limitative și să accepți că singura limită reală este cea pe care tu ți-o fixezi și în care crezi. Doar credința ta îi dă realitate.

7. Învață să îți activezi adevărata putere interioară. Ești un titan înlănțuit cu propriile iluzii, care folosește cel mai probabil doar o infimă parte din puterea personală. Un om obișnuit folosește în medie doar 2% din puterea lui reală de manifestare și devenire. Oamenii pe care îi admiri și despre care spui că sunt legende, folosesc doar 10, maxim 15%. A exista un singur om pe pământ care a folosit 100%. L-ai cunoscut sub numele de Iisus. Dar orice poate face un om, poate face și alt om. Poate că visul tău nu este să schimbi fața pământului, ci doar să devii o legendă vie. Pentru asta, trebuie să ajungi de la 2% la măcar 10% din puterea ta.

8. Învață să îți cureți ADN-ul sufletului, ADN-ul tău subtil, de toate programele și păcatele moștenite de la strămoșii primordiali și până în prezent. Eliberează-te de tot ce a acumulat condiția ta de om, în milenii și care ți-a fost transmis la naștere.

9. Acționează. Depune munca necesară. Sunt oameni care poate vor fi mai inteligenți ca tine, oameni care vor fi mai talentați ca tine, dar dacă nimeni nu va putea munci atât de mult și cu atâta focalizare și dedicație cu cât o vei face tu, îi vei depăși pe toți și vei ajunge acolo unde vrei să fii.

10. Învață să îți protejezi poziția în care ai ajuns, atât pe parcursul urcușului, cât și când ai ajuns în top. Când oamenii vor începe să observe că te ridici dintre ei, vor face lucruri pe care nici nu ți le poți imagina, văzute și nevăzute, intentionate sau neintenționate, pentru a te opri din urcușul tău. Invidia este un vierme care roade sufletele oamenilor mult mai mult decât îți poți imagina și vei avea suprize chiar de la oameni la care nu te-ai aștepta. S-ar putea ca unii să ajungă să își facă un scop în viață din a te distruge și a distruge realizările tale. Oricât de dement ar suna acest lucru, el este confirmat de realitate. Sunt oameni care vor își vor da un sens al vieții din a-l împiedica pe al tău. Fii pregătit. Dobândește căi și instrumente.

Pentru punctul 10, cunosc un singur instrument care este cu adevărat eficient, cursul de Expert Protecție Subtilă – Măiestrește Energia. O serie nouă începe pe 1 iunie. Toate celelalte 9 puncte au mai multe instrumente disponibile, iar multe țin de sinceritatea ta brutală cu tine și de alegeri pe care le faci acum.

Te aștept pe vârful Everestului tău personal, oricare ar fi acela. Șampania va fi din partea mea.

Prietenul tău, Alexandru