fbpx

Top 20 de motive pentru care femeile eșuează în relațiile cu bărbații

1. Nu ai suficientă grijă de tine. Devino un trofeu. Femeia pe care ar visa-o orice bărbat. Nu îți mai plânge de milă. Investește în tine. Vei fi remarcată de bărbatul potrivit, sau cel cu care ești în relație își va schimba abordarea.
2. Ai prejudecăți și concepții limitative. ”S-au terminat bărbații buni”, sau ”Bărbații sunt ca locurile de parcare: ocupate sau pentru handicapați”. Există bărbați buni, la fel de mulți câte femei bune există. Chiar dacă e adevărat, conform Genezei, femeia e ”model de fabricație” mai nou, și deci îmbunătățit…
3. Ești rezervată să investești în bărbat. Investește în el: iubire, efort, dedicare. Nu aștepta să investească el întâi. Ai inițiativă. Nu, nu vei fi ”luată de proastă”. Vei fi apreciată. Ok, poate unii bărbați vor abuza. Ei, și? Te vei lămuri repede și îi vei tăia de pe listă. Mai bine 3 luni investite decât 3 ani pierduți cu un bărbat care nu merită. Nu te mai lua după toate ”expertele în relații” care îți spun pe dos, în timp ce viața lor relațională e departe de a fi de invidiat.
4. Nu crezi în iubirea lui.  În onoarea lui. Renunță la suspiciuni și gelozii și dă-i o șansă reală, în loc să vânezi greșeli.
5. Confunzi fidelitatea cu loialitatea, sau importanța și prioritizarea lor. Un bărbat loial dar ”premium”, valorează mult mai mult decât un cățeluș fidel dar jalnic. Ceea ce nu înseamnă că un bărbat e incapabil de fidelitate. Doar că pentru bărbat, loialitatea e o valoare mai importantă.
6. Nu ai grijă de el, ca bărbat. ”Ce nu are două mâini?!” Nu e chiar așa. Sunt lucruri pe care tu, ca femeie, le poți face pentru a-i da un confort. Fiecare bărbat a fost crescut de o femeie. Fiecare bărbat are o mamă. Îi place sentimentul de a fi îngrijit de femeia lui. 
7. Nu îl mai critica, educă-l. E o mare diferență. 
8. Nu aștepta să se întâmple de la sine. Învață-l să te facă fericită.  În pat și în viață. Nu, o să fii șocată, dar bărbații chiar nu îți pot citi gândurile. Trebuie să le spui în cuvinte, să le arăți ce au de făcut.
9. Nu te mulțumi cu bărbatul nepotrtivit, doar pentru a fugi de singurătate, a fi în rândul lumii, sau a da altora peste nas că ai un bărbat în viața ta (vreunui ”fost” sau vreunei rivale). Nu are loc să vină în viața ta cel potrivit dacă locul e ocupat.
10. Fă loc în viața ta bărbatului potrivit. Unele femei nu au loc de un bărbat / o relație în viața lor, dar se plâng că sunt singure.
11. Nu mai crede că bărbații sunt porci și vor doar sex. Bărbații tânjesc și ei după iubire și după femeia care să îi facă fericiți, sau cu care să fie fericiți. Dacă tot ce aștepți e un porc, tot ce vei auzi la ușa ta va fi doar un grohăit. Există și bărbați buni.
12. Nu îi pune bărbatului standarde sau ținte ușoare. Bărbatul vrea să fie un erou. Vrea să îți aducă luna de pe cer. Fii femeia pentru care să se simtă inspirat și motivat să întoarcă Pământul cu susul în jos.
13.  Nu îl mai ”lovi la operație”. Nu îi jigni masculinitatea. Și bărbații au sensibilitatea lor.
14. Nu îl compara cu alți foști din viața ta, și mai ales nu face comparații în defavoarea lui. 
15. Nu fi egocentrică sau egoistă. Nu asta înseamnă iubire de sine și nu asta înseamnă relație. Susține-l moral în visele și aspirațiile lui. Fă echipă cu el. Crezi în el! Ajută-l concret în munca și proiectele lui cu ce poți și ține de tine.
16. Nu îți reține sentimentele și nu vorbi despre alți bărbați care îți plac. Dimpotrivă. Arată-i că. pentru tine, e cel mai special bărbat din lume.  Vei deveni cea mai specială femeie din lume pentru el.
17. Învață să îi dai spațiu. Bărbatul e teritorial. Are nevoie de spațiul lui. Tu ca femeie nu ai nevoie de spațiu. Ești obișnuită să îl primești nu doar în spațiul, ci și în trupul tău. Bărbatul e setat altfel. Respectă-i limitele și spațiul, nu face din relație o pușcărie.
18. Nu fi lipsită de răbdare. Nu aștepta și nu pune presiune să te ceară de nevastă a doua zi dimineața după ce s-a culcat prima dată cu tine. Dă timp relației să crească natural. 
19. Nu fi exagerat de ocupată. Învață să te organizezi astfel încât să fii disponibilă pentru bărbat. Emoțional, sexual, ca timp și circumstanțe. Tu ca femeie ai mai multă abilitate să faci asta decât are el. Nu îl oglindi și nu aștepta să fie el disponibil, nu face concurență cu el care dintre  e mai ocupat.
20. Când iubește, un bărbat e capabil de orice efort și orice sacrificiu. Și da, un bărbat poate să iubească. Fii femeia care să trezească asta într-un bărbat. Nu te resemna, nu te blaza. Inspiră-l!
Mai detaliat, în emisiunea TV. Link la emisiune: https://youtu.be/riWBhJ2GX0Y
RA, fondator School of Love 🙂