fbpx

Anunț foarte important pentru toți cursanții School of Light

Dragii mei,

Am anunțat că vreau să am un focus special pe prosperitate în următorii 7 ani, la capătul cărora mi-am propus să ajung în topul celor 2000 de miliardari ai lumii. Fac acest lucru nu din lăcomie, ci pentru că reprezintă pentru mine un studiu de caz și o provocare și vreau să arăt cursanților mei că se poate, că nimic nu este imposibil – cel puțin în ceea ce privește obținerea libertății financiare. În principiu voi face acest lucru fondând o serie de companii noi în domeniul tehnologiilor moderne, companii care vor ajunge globale. Vreau ca cel puțin una să ajungă evaluată la minim un miliard pe bursa din New York, dar asta este limita de jos.

Pe parcursul acestor 7 ani mi-am propus să ajut ca 7000 de oameni să ajungă milionari. Voi deschide această posibilitate pentru cursanții mei, pentru că vizez o mixare de tehnici (energetice și spirituale și de tranformare a mentalității, emoțiilor, programelor), cu instrumente concrete de investire.

Am fost întrebat care sunt condițiile ca să vă numărați printre acești 7000 de milionari. Estimarea mea este că puteți ajunge la o avere / un capital de 1 milion de dolari, în 3 ani de zile de acum înainte, dacă urmați aceste linii:

CONDIȚII OBLIGATORII:

  1. Să fiți înscriși în School of Light Plus și să participați timp de 3 ani de zile la TOATE seminariile (pentru a fi săptămânal în contact cu mine, cu energia mea, cu programele de dezvoltare). A fi milionar nu înseamnă doar a avea un milion în cont, înseamnă o creștere de energie, o transformare a ființei. E un proces. (investiție: 100 Lei / lună timp de 3 ani = 3600 lei în 3 ani)
  2. Să urmați cursul de investiții pe care îl pregătesc și în voi preda spre finalul anului 2022 / început de 2023. Va fi cel mai amplu și mai complex curs de investiții existent pe piață (bursă, imobiliare, crypto, investiții de capital în IPO-uri / ICO-uri), exprimat în termeni simpli, de înțeles de către oricine. Va include și un modul de Radiestezie Financiară, unic în lume. (investiție estimată: 1000 Euro)
  3. Să vă înscrieți în grupul de telegram School of Money (disponibil pentru cei care au urmat cursul de investiții), unde să urmăriți postările mele zilnice / săptămânale legate de portofoliul meu de investiții și idei de investire și să urmați, după ce treceți prin filtrul personal, pașii de investire și mixul de investire pe care vi-l propun (gratuit – BENEFICIU INCLUS gratuit pentru cei care vor urma cursul de investitii
  4. Să aveți disponibil începând cu aprilie 2023 un capital de investiții de pornire de minim 10.000 dolari, pe care să îl multiplicați, conform cu ceea ce învățați de la mine.

CONDIȚII OPȚIONALE (dar care vă cresc șansele de reușită)

  1. Să fiți absolvenți ai cursului Expert Protecție Subtilă și să puneți în practică tehnicile energetice și spirituale învățate acolo (investiție 969 Euro)
  2. Să fiți absolvenții pachetului de cursuri ”Cantonamentul Banilor și al Prosperității” (investiție 303 Euro)
  3. Să aveți un capital mai mare de 10.000 de dolari pentru investiții, situație în care și rezultatele vor veni la o scară proporțională (bani pe care să vă permiteți să îi pierdeți, să nu fie banii de rată la casă sau chirie sau taxa școlară a copiilor  – în investiții e o regulă de bază, mai ales că vor fi investiții cu risc mare, și beneficiu mare).

DISCLAIMER:

Nu pot garanta că toți cei care vor urma acești pași vor ajunge milionari, însă consider că există șanse rezonabile pentru a transforma acest vis în realitate, dacă se vor urma toți acești pași. Mai ține și de toleranța la risc a fiecăruia, fiecare având un mix unic de investiții în instrumente mai sigure sau mai riscante, având și beneficii proporționale – cu cât riscul e mai mare, cu atât posibilele beneficii sunt mai mari. Poate unii dintre cei care vor urma pașii vor pierde din capital sau poate tot capitalul. Aceste lucruri se întâmplă în investiții, dacă faci investițiile proaste la momentul prost. De aceea, capitalul trebuie să fie unul pe care în caz extrem SĂ VĂ PERMITEȚI  să îl pierdeți.

Nu voi recomanda nici o investiție pe care nu o fac eu personal și cu care nu am o experiență directă. Nu voi gestiona banii voștri de investiții. O veți face voi singuri, urmând ceea ce învățați de la mine.

De asemenea, voi permite participanților în program să facă plasamente de tip PRE-IPO / PRE-ICO în companiile mele globale de tehnologie, ceea ce probabil va da șanse foarte mari la randamente foarte mari. Însă va fi o posibilitate, nu o obligație. Doar cine dorește. Puteți investi exclusiv în active ale altora (acțiuni, imobile, crypto, NFT-uri, IPO-uri/ ICO-uri, Seed-uri, etc).

Programul începe azi, 14.04.2022. See u on the other side, millionaire!

RA, spiritualitate cu integritate