fbpx

10 Sfaturi pentru fiul tău

1. Învață-l că se va îndrăgosti de multe fete, dar că multe astfel de sentimente sunt ca ploaia de vară: vin în forță, fărâmă totul în cale și trec repede. Iubirea pe de altă parte durează toată viața, indiferent că rămâne sau nu în acea relație sau căsnicie.

2. Învață-l că sexualitatea poate avea diferite forme și nuanțe, dar că femeia nu e un obiect al plăcerilor, ci o expresie a lui Dumnezeu, o conștiință și o inimă. Nu poți trata o conștiință ca pe un obiect. Chiar dacă nu iubește o femeie, și are doar o relație “casual”, acea femeie trebuie tratată cu respect și tandrețe.

3. Spune-i că cel mai de preț lucru pe care îl are este energia lui. Care va fi impactată de calitatea energiei femeii lui. E important să aleagă înțelept.

4. Arată-i cum sa fie un gentleman. A fi bărbat e o chestiune de hazard, a fi gentleman e o chestiune de alegere. Iar a fi gentleman ține mai ales de o anumită clasă în relația pe care o stabilește cu femeile.

5. Învață-l că o femeie nu se cucerește într-o zi, ci într-o viață, făcând asta în fiecare zi.

6. Învață-l să se despartă frumos de o femeie, fără să o rănească. Învață-l să nu facă să pară că după el nu va veni altul mai bun, sau mai potrivit pentru ea.

7. Învață-l să nu se ducă după femeile care iau ochii, ci după cele care îi umplu sufletul. Frumusețea durează până se stinge lumina, iubirea durează o viață.

8. Arată-i cum să aibă răbdare. Să cunoască suficiente fete înainte să aleagă cine este “aceea”. Învață-l să nu se grăbească. Să dea timp relațiilor și mai ales lui. Nu e nimic mai dăunător decât o singurătate în doi.

9. Învață-l să ceară iertare, și să repare când i-a greșit femeii. Aproape orice poate fi reparat, dacă femeia vede că e autentic în dorința lui.

10. Învață-l să iubească. Cu inima. Cu sufletul. Cu ochii. Cu mintea. E mult mai important în viață să iubești decât sa fii iubit. Iar iubirea cere exercițiu. Cere alegere. Cere deschidere. Vulnerabilitate. Efort.

Dacă și tu crezi în aceste sfaturi, dă un share. Împreună, schimbăm lumea!

Mulțumesc.

Prietenul tău,
RA, fondator School of Light
schooloflight.ro