fbpx

De ce cursurile mele de prosperitate sunt diferite si 92% din absolvenți au rezultate tangibile

În timpul pandemiei si după, când lumea și business-ul au devenit mult mai conectate online, industria de cursuri online a explodat, cu multiple motivații.

Dacă și tu ai participat la diverse cursuri de abundență, prosperitate, bani, manifestare, etc, și în urma lor nu ți-ai schimbat situația financiară, este posibil să nu fi fost unde trebuie. Ca în bancul: “ăia care au zis că fericirea nu se cumpără cu bani, probabil nu au mers la magazinul care trebuie”.

Ce cred că lipsește în cele mai multe cazuri cursurilor / trainerilor în domeniul prosperității:

  1. Nu au nivelul de energie potrivit. Nu mai spun de vibrația luminică, o las deoparte, deși e extrem de importantă. Ca să câștigi sume mari de bani trebuie să ai o energie mare. Uită-te la Elon Musk sau alții din liga lui. Nu ți se pare cu o energie inepuizabilă? Dacă trainerul tău e un “om obișnuit” la nivel de energie, eventual doar cu ceva charismă, și care doar a citit niște cărți și a fost la niște cursuri, și a compilat din ele un suport de curs ușor personalizat și ți le predă mai departe, la ce rezultate să te aștepți? Nu poți produce milioane până nu ai energia de milionar. Iar dacă trainerul tău nu o are, cum să te susțină pe tine să o ai?!
  2. Nu au câștigat în viața lor sume mari de bani. Asta înseamnă că nu au incorporat în viața lor și subconștientul lor principiile (adesea corecte) pe care le predau. Ce îți vor transmite în energie și la nivel de subconștient sunt tot frici și limitări. Ce să faci cu astea? Le ai deja. Ideea e sa scapi de ele, nu să mai primești altele în plus sau îți fie reîntărite.
  3. Fie sunt buni pe ceea ce ține de exterior / lumea exterioară, și predau strategii și tactici concrete (strategie de business, marketing, vânzări, etc), dar sunt slabi sau zero pe spiritualitate și energetică, fie viceversa. Îți trebuie AMBELE ca să reușești. Dacă trainerul tău nu le are pe ambele, nu te va pune pe direcția potrivită.
  4. Nu au conectarea cu Sursa la un nivel semnificativ, și nu pot funcționa la un nivel semnificativ ca și canal de conectare pentru tine.

De ce cu mine va fi diferit?

Afacerea mea de media, care implică tot ecosistemul Canal 33 (stație tv, website, podcasturi) implică 100 de oameni. Directorul meu executiv tocmai mi-a dat vestea că, pentru a deschide cea de-a doua televiziune, Bucătaria TV, la standardele la care dorim, ne mai trebuie 100, care vor veni probabil pe parcursul anului 2024. Deși nu iau în light această veste, pentru că va pune o mare presiune pe mine pe multe componente, este un brânci pe care mi-l dă universul să expansionez și mai mult. Știți care este diferența dintre un om care coordonează 100 de oameni (și nu orice oameni, ci multe Personalități, ceea ce e alta ligă), și în curând vor fi 200, și unul care îți tine un curs de la el din sufragerie și coordonează doar propria pisică? De la pământ la lună. E altă energie, demonstrată în practică, nu clamată.

Pe de altă parte, am 30 de ani de când mă ocup de spiritualitate și dezvoltare personală și 5 de când predau. Am avut timp să îmi transform energia la alt nivel.

Faptul că 92% din absolvenții mei, investind o sumă SIMBOLICA în cursul meu de Prosperitate, declara că au deja rezultate (unii spectaculoase!) nu e o întâmplare. E un sistem. Mulți traineri vă vor da exemple punctuale, un caz sau altul care au avut rezultate spectaculoase. Dar vă vor exemplifica cu doar câțiva inși din câteva mii care au urmat cursul lor. La mine sunt 92%.

Poți alege să îți continui viața fix la fel. Sau poți alege să ți-o schimbi chiar de azi. Urmând ceva care funcționează. Care a funcționat pentru 92% din cursanții mei. Într-o bună zi, voi fi pe insula mea privată, alături de cei mai prosperi absolvenți ai mei. Vei fi unul dintre ei, bând un cocktail cu mine pe plajă, povestind despre cele mai recente realizări, sau unul dintre cei care vor comenta pe Facebook la pozele postate de noi de acolo, fiind și peste niște ani în aceeași situație de azi?

Dacă vrei să fii cu mine pe acea plajă, fă primul pas. Trimite-mi chiar acum PE WHATSAPP mesajul “Libertate financiara” la 0729394980 și îți voi indica ce ai de făcut mai departe.

Alexandru Răducanu, fondator Canal 33 și School of Light