fbpx

Zece motive să fii un om spiritual

1. Viața ta este infinit mai bogată în stări, senzații, emoții, nu trăiești doar prin rațiune și cele cinci simțuri, ci și prin multidimensionalitatea ființei tale și extra-sensibilități.

2. Trăiești adesea în sincronicitate, nu în coincidențe.

3. Îți co-creezi conștient viața și experiența ca parte din marea unitate cuantică, și nu ești doar o victimă a circumstanțelor și voinței altor oameni care acționează separat de tine.

4. Ai un nivel de energie superior majorității oamenilor pe care îi cunoști.

5. Îți accepți și integrezi fricile, reușind să trăiești ca observator, în armonie cu tine și cu lumea.

6. Viața ta este o creație, nu o reacție.

7. Știi că nimeni nu are asupra ta decât puterea pe care i-o dai tu, și îți setezi singur gradul de libertate la care vrei să trăiești.

8. Banii reprezintă doar un mijloc, niciodată scopul final, așa că îi tratezi ca pe orice unealtă și îi pui la lucru. O unealtă care stă este nefolositoare.

9. Relațiile tale se transformă pe măsură ce îți cureți karma ta și înveți să lucrezi cu programele karmice relaționale, atfel încât suferința și tensiunile rămân o poveste din trecut, nu o realitate din prezent.

10. Înveți să trăiești în prezent, să te bucuri de această clipă, de această situație. Înveți să fii recunoscător pentru ceea ce ai, în loc să te uiți peste gard la ce are vecinul și ție îți lipsește. Înveți să trăiești sub semnul grației.

Dacă vrei să faci primii pași în spiritualitate cu mine alături, te poți înscrie la cursul Introducere în Spiritualitate care va începe în data de 22 iunie.

RA, fondator School of Light