fbpx

”Omul putere”, unitatea de măsura care îți poate schimba viața

Am etalonat o nouă unitate de măsură pentru oameni: ”omul putere” – un concept împrumutat de la motoarele mașinilor, care vorbesc despre ”cai putere”. Un ”om putere” reprezintă valoarea de putere energetică dezvoltată în medie de oameni la nivel planetar.

Nivelul de energie îți detemină radical ceea ce vei realiza în viață, în afaceri, în sport, în politică, în societate, în artă, în show-biz. Numărul de like-uri și share-uri este un produs secundar și uneori o unitate de măsură falsă a cine ești (întrucât poate fi și contra-făcută) dar valoarea ta ”om putere” spune cine ești cu adevărat și ce ești capabil să realizezi în viață.

Imaginează-ți ce revoluție ar putea crea acest concept în recrutare. Cum ar fi să angajezi doar 10 oameni într-o firmă, dar să aibă puterea energetică a 100 sau 500? Cum e să selectezi jucătorii unei echipe și după acest criteriu? Cum poți alege un lider politic sau militar sau o vedetă de muzică și după acest criteriu?

Dar cel mai important este ce înseamnă acest criteriu pentru viața ta. Înțelegerea că funcție de puterea pe care o dezvolți (și pe care o descătușezi), viața ta va arăta foarte diferit, impactul tău asupra celorlalți oameni va fi cu totul altul.

Nivelul mediu al cursanților mei, făcând o medie pe toate cursurile, la acest moment este de 33 ”om putere”. Cursanții cei mai avansați, din Light Master sunt în medie la nivelul de ”45 om putere”. Când au intrat în cursurile mele (ca să avem și un referențial), au intrat în general pe la 3 ”om putere” – deci puterea lor a crescut DE UNSPREZECE ORI, până la de 15 ori, până acum. Sunt convins că acest lucru se reflectă în ceea ce fac acum, cum se simt și impactul pe care îl au în viață.

Însă limita de sus este foarte sus. Nivelul la care sunt eu acum este 5000. Nu public acest lucru ca o formă de laudă, ci doar ca un studiu de caz, ca să înțelegem cât poate dezvolta un om, dacă lucrează în mod onest cu sine, și caută să dea 100% pentru oamenii cu care lucrează. Probabil că nu aș fi ajuns la acest nivel dacă nu aș fi ajutat peste 1000 de oameni să își ridice atât de mult nivelul lor, e probabil un efect secundar a ceea ce am dăruit și a ceea ce susțin ca și creștere în oameni. Va trebui să meditez cum pot să antrenez în cursanții mei capacitatea de a se dezvolta și mai mult, o dată ce am etalonat acest nou parametru și criteriu.

Acest parametru este destul de subtil. Nu înseamnă că la acest nivel de 5000 ”om putere” pot ridica pe umeri greutăți de 25 de tone, cum ar putea face probabil 5000 de oameni la un loc. Dar pot face lucrul acesta la nivel subtil, în ceea ce pot impacta și susține. Același lucru este proporțional pentru fiecare valoare.

Limita de sus existentă acum pe pământ este de 33.000, există un om la acest nivel. Așadar, mult, foarte mult de urcat. (Ca idee, sunt foarte puțini oameni peste 5000 acum pe planetă, vă ajung degetele de la o mână).

Trebuie răbdare, perseverență, dedicare, timp, energie, resurse de toate felurile dedicate, trebuie investiție în tine. Dar da, fiecare dintre noi poate deveni un fenomen dacă alege asta. Iar acea energie să se manifeste în orice arie sau domeniu al vieții pentru care fiecare simte vocație și se simte atras.

Ca să dau un exemplu pentru calibrare, am luat un om la care mă uit cu interes și care este un fenomen planetar: Tony Robbins. Pe determinarea mea, în acest moment el este la nivelul 4500. Când a început însă să predea pe cont propriu, în tinerețea lui, era la 45, acolo unde sunt acum cursanții mei Light Master, și au ajuns aici într-un an de zile de lucru cu mine. Tony Robbins a învățat să crească de 100 de ori, probabil și impactând la rândul lui atâția oameni, milioane. De ce eu am ajuns la același nivel cu cifre mai mici ca și cursanți direcți? Nu am încă un răspuns. Poate că lucrez la alt nivel de profunzime. Voi medita la acest lucru. Oricum, impactăm și noi milioane, prin Canal 33. Iar Canal 33 e basically pe umeri mei. Poate de aceea.

Dacă azi este ziua în care decizi că vrei să îți trăiești viața la alt nivel, înseamnă că este ziua în care pășești într-un astfel de program: EPS (Expert Protecție Subtilă – Măiestrirea Energiei). Cel mai bun program pe care îl cunosc pentru ca într-un timp atât de scurt (4 luni) să dobândești o transformare atât de mare.

Detalii și înscrieri EPS aici.

RA, Fondator School of Light