fbpx

7 lucruri pe care să nu le uiți

1. Nu uita să iubești, cu toată ființa ta, cu fiecare particulă a ființei tale. Poți iubi un om, poți iubi o idee, un loc, o carte, o operă de artă, poți iubi o experiență de viață, poți iubi natura, îl poți iubi pe Dumnezeu. Orice ai alege să iubești, această forță care pornește din tine vindecă totul, curăță totul, este calea și este scopul, este alfa și omega.

2. Nu uita că ești etern. Orice încercare ai avea în viața ta, nu o raporta la anii din buletin, raporteaz-o la vârsta ta astrală, care este la fel de mare sau mai mare decât a Pământului, adică 4.5 miliarde de ani. Orice încercare este doar o secundă la scara eternității. Oricât de dramatică ar părea acea secundă, tu nu ești acea secundă, ci doar eternitatea care are o experiență în acea secundă.

3. Nu uita care este misiunea ta, nu uita cine ești tu cu adevărat. Ești o stâncă de care se sparge orice val, atâta timp cât îți amintești că ești stânca. Dacă iluzia vieții te va prinde în mrejele ei, vei crede că ești o simplă sticlă dusă de valurile vieții oriunde bate vântul mai tare. Oricând are tendința viața să te deturneze, dă un reset, întoarce-te la cine ești cu adevărat, oprește totul și reconectează-te la tine.

4. Nu uita că nu contează ce faci, ce obții, ci ce devii. Nu uita că cea mai importantă calitate pe lumea asta este să fii și să rămâi om.

5. Nu uita că oricine poate fi corupt, așa încât fii vigilent. Dacă dimineața, când te privești în oglindă, singur, nu ești demn de prețuirea ta, orice altceva ai obține pe lumea asta, cu pierderea respectului de sine, nu merită.

6. Nu uita să ierți, pentru că nu știi cu adevărat ce e în sufletul altui om. Orice ar fi greșit, este posibil să o fi făcut în niște circumstanțe în care nu a avut altă opțiune mai bună. Nu judeca. Iartă și dă drumul. Este drumul tău către libertatea interioară.

7. Nu uita să te iubești, să te îndrăgostești de tine în fiecare zi – iar pentru asta, trebuie să o meriți, trebuie să fii demn de propria iubire. Dăruiește. Este cea mai frumoasă cale pentru a te iubi pe tine, iubindu-i pe ceilalți!

RA, fondator School of Light