fbpx

Concepții greșite despre spiritualitate și energie

1. Concepție greșită: “ce ține de energii aparține unor credințe din trecut și un om inteligent nu crede în prostiile astea”

Realitate: studiul tuturor formelor de energie este cel mai de viitor domeniu științific al fizicii. Se fac multiple experimente, inclusiv de deplasare în timp a unor particule de atom (trimise în trecut sau in viitor). Atomul este și particulă și undă, prin urmare natura materiei este si vibratorie, nu doar “materială” iar energia este tot ce este.

2. Concepție greșită: cursurile de toate felurile sunt doar bla-bla-uri spuse de unii ca să câștige ușor sume mari de bani.

Realitate: după pandemie au apărut “ca ciupercile după ploaie” sute de cursuri și guru. Sunt inclusiv “fabrici” de făcut cursuri, unde oamenilor li se “vinde” (pe 15.000 euro am înțeles) cum vă învață unii să deveniți milionari din ținut cursuri. Până acum milionari sunt doar cei cu “fabrica” și poate încă vreunul din greșeală (și ăla în mijlocul unui scandal public pe niște aspecte de etică). Trebuie să cercetați cu discernământ, unele cursuri și cărți sunt life-changing, altele doar pierdere de timp și bani. Vedeți cine este cel care le predă, ce experiență are în domeniu, ce rezultate (în viața lui și cu cursanții – testimoniale etc). Diferențele de calitate pot fi de la cer la pământ. Nu puneți semnul egal, nu acceptați tot, nu respingeți tot. Selectați cu discernământ.

3. Concepție greșită: toți cei care se ocupă de spiritualitate și energii sunt oameni buni și bine intenționați și poți avea încredere în ei și sa te lași pe mâna lor.

Realitate: în acest domeniu există atât cei mai benefici cât și cei mai malefici oameni de pe pământ. Trebuie să ai MARE discernământ spiritual de la cine înveți, către cine te deschizi, pe cine lași să îți umble prin energii și să îți facă inițieri. Riști să îți pierzi nu doar banii și timpul, dar și viitorul și sufletul.

4. Concepție greșită: spiritualitatea nu îmi plătește facturile în viața de zi cu zi, ba chiar mă face inadaptat.

Realitate: spiritualitatea (de calitate) practicată corect este cel mai puternic amplificator pentru prosperitate, sănătate, relații calitative și orice visezi să ai în viață. Am sute, dacă nu mii de mărturii de la cursanții mei în acest sens.

5. Concepție greșită: e greșit să câștigi bani din spiritualitate.

Realitate: nu e nici corect, nici greșit, contează valoarea pe care o oferi oamenilor. Dacă oferi valoare, primești valoare, e un schimb energetic echilibrat.

6. Concepție greșită: o să fac cursuri / formări când o să am bani.

Realitate: nu o să ai niciodată bani dacă nu ai acum și nu faci ceva să schimbi. A investi în tine (pe măsura puterilor tale si cu discernământ, nu mergând la IFN-uri să iei credite cu dobânzi cămătărești pentru asta, cum te îndeamnă unii) este SINGURA cale de a fi mai prosper și a-ti permite mai mult / mai bine în viitor.

7. Concepție greșită: am făcut mai multe cursuri și au fost bani aruncați. Nu mai fac altele.

Realitate: vrei să lași niște alegeri greșite din trecut să te oprească să faci altele corecte în prezent sau în viitor? Investește în tine. Este singura investiție garantată 100%. Dacă pe unele au fost bani aruncați, știi ce / pe cine să ocolești în viitor. Deci ai câștigat experiență și discernământ.

8. Concepție greșită: dacă e gratis e de proastă calitate sau e vreo înșelătorie la mijloc.

Realitate: eu cel puțin, ce ofer gratuit este exact la calitatea cursurilor sau webinariilor cu plată. Nu fac diferența. Totuși, psihologia ta de multe ori te face să apreciezi și folosești mai mult ce plătești scump  și să desconsideri ce primești gratuit sau “ieftin”.

9. Concepție greșită: Guru trebuie să fie supra-om, ascet, sfânt.

Realitate: Guru trebuie să fie un om îmbunătățit, care e înaintea ta pe cale și îți oferă un model prin exemplul personal. Te duci să înveți de la un ascet dacă vrei să devii ascet. Dacă nu, înveți de la un om upgradat.

10. Concepție greșită: am evoluat destul prin ce am studiat / practicat.

Realitate: nu există niciodată “destul”, omul și sufletul sunt în continuă ascensiune. Dacă nu evoluezi constant, rămâi în urmă. Oamenii rău intenționați din domeniul energiilor vin mereu cu porcării noi. Dacă aș fi rămas cu ce știam pe protecție acum 10 ani, acum aș fi fost mort. La propriu. Nu te gândești că te-ar ajuta cu ceva să ai pe computer un antivirus de acum 10 ani, nu-i așa? La fel e și în domeniul protecției energetice.

Ra, fondator Canal 33

Creatorul programului Expert Protecție Subtilă