fbpx

Există un energetic “black belt”? (De ce ai nevoie de o centură neagră în lucrul cu energia?)

Până la 14 ani am fost un băiat foarte simplu și ”normal”, crescut la țară și muncit în toate muncile pământului, grație tovarășului Iliescu care ”a dat pământ la țărani”, făcând milioane de români sclavi ai unei agriculturi de secol 18 la începutul anilor 90. Taică-meu a crezut că muncindu-ne pe acele pogoane de pământ se va realiza în viață, în loc să vadă că este un pas înapoi, nu înainte. Plecase de la țară la oraș pentru altceva, nu ca să-și ducă copiii înapoi la sapă, secere și coasă (mă rog, pe mine, real – fratele meu mai mare nu cred că a pus mâna vreodată pe ceva, el era vedeta familiei și era protejat, eu eram ”oaia neagră” și muncit cât se putea). Nu mă plâng și nu sunt frustrat, nici nu le reproșez ceva alor mei – atât s-au priceput și atât au făcut.

La 15 ani s-a întâmplat ceva cu mine, în contextul în care, plecând la liceu într-un alt oraș, am căpătat ceva independență în ce fac cu timpul meu. Nu totală, în week-enduri și vacanțe, tot la sapă eram. Dar în timpul săptămânii făceam deja ce voiam eu. Și ce am vrut eu a fost să încep să citesc cărți fundamentale de filozofie, psihologie, religie, spiritualitate, și să încep practici esoterice și spirituale. Au început să mi se trezească și activeze niște percepții extrasenzoriale și anumite ”puteri”.

Mi-am petrecut următorii 33 de ani din viață (între 15 și 48) mergând la cursuri, practicând, accesând forme de cunoaștere și ajungând să predau probabil printre cele mai avansate cursuri de spiritualitate si energetică din lume (cel puțin ce se știe public – cunoașterea pentru ”civili”). La 43 de ani am început să și predau, deci după mulți ani de practică. Cursul meu principal se numește Expert Protecție Subtilă, și condensează tot ce am înțeles și practicat eu de la 15 ani la 43. Cursantul primește condensat, în 2 luni, tot ce am acumulat eu în 28 de ani, și nu doar cunoștințe, ci și o catalizare și susținere energetică în proces. De când predau acest curs și am transformat activitatea mea într-o instituție (School of Light), analizând ce mi s-a întâmplat mie în viață și în ultimii ani și mărturii de la zeci și sute de cursanți (acum comunitatea are peste 800 de absolvenți, cu care merg prin tabere – doar absolvenții EPS au acces), m-au făcut să înțeleg că de fapt EPS este un fel de ”centură neagră în lucrul cu energia”.

De ce ai avea nevoie de o centură neagră în lucrul cu energia? Din 2 motive: 1) Să ajungi de unde ești acum acolo unde vrei să ajungi (visul tău), o vei face însutit sau înmiit mai repede și la o scară mai mare cu EPS decât fără EPS (prin transformările energetice prin care treci în curs și instrumentele pe care le primești) și 2) Să păstrezi ceea ce ai câștigat (visul tău / realizarea / poziția) și să nu îți fie furate, răpite, distruse îndată ce oameni rău intenționați vor realiza că ai ajuns acolo.

Imaginează-ți lumea ca un cartier rău famat, Ferentari sau Bronx (de altfel lumea ESTE în întregul ei un cartier rău famat, la figurat și într-o măsură se transformă pe zi ce trece și la propriu). Dar să luăm acest exemplu, că trăiești în Ferentari sau în Bronx. Ce crezi, va arăta diferi viața ta, bulling-ul sau lipsa lui, femeia / bărbatul la care vei avea acces, protecția pe care ți-o poți oferi ție și familiei, dacă ai o centură neagră acolo versus dacă nu ai? Crezi că poți cu o centură neagră să ajungi acolo să fii respectat și să ajungi mai ușor la visul tău (de exemplu să devii milionar) decât fără? Dar să PĂSTREZI milioanele alea pe care le-ai făcut, DUPĂ ce le-ai făcut?

Fără cunoașterea subtilă și lucrul cu energia, aș fi încă un băiat cu o seceră sau sapă în mână, muncind niște pogoane de pământ la țară, doar ca să am o pâine pe masă (mai mult de atât nu îți poate aduce o agricultură de subzistență). Sau poate aș fi un învățător de școală primară în Pitești (am predat 2 ani, clasa 1 si a 2-a). În mod maximal, poate un profesoraș de provincie. Atât.

În schimb, CU CUNOAȘTEREA condensată în EPS am construit DIN NIMIC cea mai educativă și inspirațională televiziune a lumii (Canal 33), prin care impactez sute de miii de oameni și una dintre cele mai semnificative școli de spiritualitate, School of Light, prin care impactez mii de oameni, azi când scriu acest mesaj. Fără această cunoaștere și putere (singurele mele asset-uri) nu aș fi construit nimic din toate astea. Încă aș mâna rândul de vaci pe câmp. Dar, odată începute, odată ce diverși ”guru” din piață au văzut ce fac cu School of Light și oamenii din ”servicii” ce fac cu Canal 33, au făcut TOT ce au putut să îmi distrugă întâi munca – și dacă nu au reușit asta, să mă distrugă pe mine. N-aș fi rezistat o zi, nu un an, nu 5 ani, fără această cunoaștere. Mi-au făcut rău? Uneori da, nu sunt intangibil. Dar nu m-au pus jos, nu m-au oprit din ascensiunea mea.

Oricare ar fi visul tău și oricum vei ajunge la el (cu sau fără ajutorul EPS) IȚI GARANTEZ că odată ce anumiți oameni vor vedea că l-ai atins, vor încerca să ți-l ia, cu diverse motivații și în diverse forme. Asta poți să o iei de la mine ca o certitudine în viață, alături de moarte și taxe. Singura cale să reziști și să continui să crești pe care o cunosc – sau de departe cea mai bună este EPS (Expert Protecție Subtilă) pe care de acum încolo o să îl numesc Energetic Black Belt. O nouă serie începe pe 14 ianuarie. Te aștept. (Detalii aici).

RA