fbpx

Cum era să piardă o femeie pensia de invaliditate din cauza mea

Se întâmpla cu 28 de ani în urmă, în Pitești. Eram foarte la începuturile mele în domeniul energiei, și învățasem câteva elemente de bază în domeniul terapiilor energetice. Pentru a exersa ceea ce învățasem, am început să ofer gratuit ședințe de terapie persoanelor de care auzeam – mă duceam la domiciliul lor și le lucram ce știam, pe problemele de sănătate pe care mi le semnalau.

Așa am aflat de o doamnă care locuia în cartier, la vreo 2-3 blocuri distanță. Nu mai știu cum am ajuns la ea, sau la recomandarea cui. Era din gură în gură…
Doamna cred că avea în jur de 50 – 55 de ani și era pensionată pe caz de boală de mult timp, de 10-15 ani, având o problemă foarte gravă cu ficatul (ciroză sau în zona aceasta, suficient de grav încât să fie pensionată de la o vârstă tânără). Avea frecvent migrene și o stare generală de slăbiciune.

Eu am început să îmi fac protocolul. Cum eram foarte la început, știam doar abc-ul în terapiile energetice, lucram foarte lent și meticulos. Dura. Uneori, pacienții îmi adormeau în scaun, mai ales că starea energetică pe care le-o dădeam era foarte plăcută. Lua vreo oră ce făceam, trebuia să îi ating pe mână gentil să îi trezesc.

Cred că îi lucram doamnei cam de 2 ori pe săptămână, sau o dată pe săptămână. Când am ajuns pe la a 10 sau 12-a ședință, doamna m-a primit și mi-a spus că își cere scuze dar nu mai putem continua ședințele de terapie.

Am plecat și bucuros și amărât. Bucuros că în doar câteva ședințe, cu cunoștințe elementare, am obținut rezultate spectaculoase. Amărât că pentru doamnă era mai importantă pensia de invaliditate decât să redevină sănătoasă.

– Dar ce s-a întâmplat? m-am interesat.

– Am fost să îmi fac analizele anuale cerute obligatoriu de stat pentru a mi se prelungi pensia de invaliditate.

– Și?

– Și au ieșit atât de bune încât medicii nu mai vor să îmi prelungească pensia pe caz de boală. Unde mă duc eu la vârsta asta, după atâția ani, să mă angajez?! Așa că oprim ședințele, să nu pierd pensia.

După un timp am abandonat terapiile. Lucrez doar pentru oamenii dragi, în vreo situație de urgență. Și nu vreau să fac o fabrică de terapeuți. Însă învăț oamenii cum să își amelioreze sau rezolve problemele de sănătate, pentru ei, pentru oamenii din familie. În 30 de ani am ajuns la altă cunoaștere și alt nivel. Dacă ai și tu o problemă de sănătate care nu se rezolvă, sau cineva drag, și vrei să înveți să folosești și metode energetice, vino la webinarul meu gratuit de mâine, 14 ianuarie, de la orele 20.00 la 21.00, pentru a descoperi lumea terapiilor energetice. Intră gratuit în grupul de telegram School of Light (https://t.me/+0r9yW8BYBrIyZjlk) pentru a avea acces la webinar. Link-ul se va posta acolo, cu 10 minute înainte de începere.

DISCLAIMER: Terapiile energetice nu țin loc de tratament medicamentos sau orice terapie sau procedură vă recomandă medicul de specialitate. Respectați întotdeauna recomandările medicului. Terapiile energetice sunt complementare, nu țin loc de tratament clasic. Nu întrerupeți sub nici un motiv un tratament medical pe motiv că vă tratați energetic.

RA, Fondator Canal 33
Creator School of Light